Бойовики обстріляли пункт пропуску “Золоте” із новітньої російської гвинтівки

 

Бойовики вели вогонь по контрольно-пропускному пункті “Золоте” із новітньої російської снайперської гвинтівки. Про це йдеться в повідомленні Луганської військово-цивільної адімністрації.

Повідомляється, що влучання кулі 12,7-мм в модуль “ВШ-тил” КПВВ “Золоте” виявили військові під час обстеження інфраструктури КПВВ.

“За попередньої інформацією кулю сучасного російського виробництва було випущено зі снайперської гвинтівки АСВК, прийнятої на озброєння російською армією у 2013 році”,  повідомив- заступник голови Луганської обласної державної адміністрації Юрій Клименко.

Зазначається, крупнокаліберна гвинтівка АСВК або інакше – 12,7-мм снайперський комплекс 6С8, – була розроблена у 2004 році в м. Коврові, Російська Федерація. Прицільна дальність вогню сягає 1500 м. Гвинтівки даного зразка вже не однократно використовувалися бойовиками на донецькому напрямку, однак на Луганщині такий випадок зафіксовано вперше за останній рік.

Читайте також:
На Донецькому напрямку бойовики випустили 170 снарядів важкої артилерії

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна