На Донецькому напрямку бойовики випустили 170 снарядів важкої артилерії

 

За минулу добу, 25 серпня,  бойовики 48 разів відкривали вогонь по підрозділах Сил АТО. Зокрема, 18 обстрілів зафіксовано на Донецькому, 21 на Маріупольському, та 9 на Луганському напрямках, повідомляє прес-служба штабу АТО.

На Донецькому напрямку бойовики випустили близько 170 снарядів з важкої артилерії: на початку і наприкінці доби тричі обстріляв з самохідних артилерійських установок калібру 152 та 122 мм позиції в районі Авдіївки, при обстрілі Архангельського застосували калібр 152 мм. На ділянці лінії розмежування Авдіївка – північні околиці Горлівки не вщухають мінометні, гранатометні та кулеметні обстріли. Над позиціями сил АТО в районі Авдіївської промзони помічено безпілотний літальний апарат. Поблизу Луганського та Кірового окупанти задіяли бойові машини піхоти.

На Маріупольському напрямку традиційно гаряче у Мар’їнці, Широкиному та Водяному, тут супротивник вів обстріли з гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї. У Мар’їнці до того ж, як і у Гнутовому, ворог застосував міномети 82 мм калібру. Із заборонених Мінськими угодами 120 мм мінометів противник відкривав вогонь по укріпленнях в Павлополі та Новомихайлівці. Бронетехніка на цьому напрямку зафіксована в районі Мар’їнки.

На Луганщині лише у світлий час доби окупанти дотримувались режиму тиші. У Новоолександрівці ворог відкривав вогонь з автоматичних станкових гранатометів, у Троїцькому застосував великокаліберні кулемети, в районі Новозванівки та Золотого провокації тривали з застосуванням стрілецької зброї. По позиціях у Станиці Луганській противник відкривав вогонь з мінометів та гранатометів, окрім того – двічі задіяв БМП.

Читайте також:
На Донбасі презентували поштові марки з Героями, які полягли за Слов’янськ. ФОТО

Обстріли в АТО: епіцентром напруги залишається Авдіївка

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.