Українські волонтери привітали Донецьк із Днем Незалежності листівками з безпілотника

 

Волонтери організації “Сестри милосердя” запустили на окуповану територію Донбасу безпілотний літальний апарат, з якого скинули на Донецьк тисячі листівок із привітанням до городян з нагоди Дня Незалежності України. Про це повідомив телеканал “112 Україна”.

За даними журналістів, БПЛА аеророзвідки був запущений неподалік від Донецька близько 6:30 ранку, і бойовики намагалися зірвати проведення даної акції.

Першою проблемою стала погода – вітер і дощ.

“А буквально на підльоті до Донецька аеророзвідники зіткнулися з проблемою, коли почали працювати ворожі засоби радіоелектронної боротьби. Все проходило в напруженому режимі, однак завдання вдалося виконати, і жителі окупованого Донецька змогли отримати ці листівки, принаймні, їх скинули над окупованим містом”, – розповів кореспондент.

“Крім кількох тисяч листівок із привітаннями з Днем Незалежності, були там і інші листівки з нагадуванням про те, що Донецьк – це Україна, також там були номери СБУ і така своєрідна реклама програми “Тебе чекають вдома”“, – ідеться в повідомленні.

Нагадаємо, раніше “Сестри перемоги” скидали пропагандистські листівки на Донецьк 11 травня, коли в місті проходив сепаратистський парад.

Читайте також:
Наш парад – це сигнал ворогу: “Товарищ москаль, на Україну шуток не скаль!” – Порошенко. ФОТО

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна