Савченко вважає що, війна на Донбасі дуже вигідна українській владі

 

Депутат Верховної Ради Надія Савченко вважає, що війна на Донбасі триватиме доти, поки вона буде вигідна політикам. Про це вона сказала в інтерв’ю виданню “Крим. Реалії”.

Також вона зазначила, що завдяки Мінським угодам вдалось уникнути великого кровопролиття, але ті угоди, які зараз прописані не вигідні жодній стороні конфлікту.

“Говорячи про Мінські угоди, не варто забувати, що вони запобігли дуже великому кровопролиттю. Все, що в них прописано, абсолютно не задовольняє ні ті території, які хочуть відокремитися, ні Україну, більш того, в такому вигляді вони не потрібні навіть Росії. Війна все одно триватиме до тих пір, поки вона буде вигідна. Вона вигідна в першу чергу олігархам і політикам. Взагалі це найполітизованіша війна, яка тільки може бути. І тому – так, там постійно будуть провокації, і постійно буде робитися все можливе, щоб війна не закінчилася, навіть якщо вона абсолютно безглузда і не потрібна”, – сказала Савченко.

Нардеп вважає, що війна в першу чергу потрібна українським політикам, щоб уникнути децентралізації і тримати все в одних руках.

“Тим людям, які зараз прийшли до влади, дуже вигідна війна. Вона їм потрібна для того, щоб максимально централізувати владу, тобто зробити саме те, проти чого виступав Майдан. Люди на Майдані хотіли децентралізації, самовизначення, і для того, щоб не дати це зробити, війна виявилася дуже дречною. На тлі війни уряд доводить, що зараз необхідно тримати всю владу в одних руках”, – сказала Савченко.

Читайте також:
Савченко під час голодування не відмовляється від вина

Савченко розповіла, яким чином зможе уникнути повторного полону під час поїздки в ОРДЛО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна