Порошенко передав на фронт чергову партію військової техніки

 

Президент Петро Порошенко в Чугуєві на Харківщині урочисто передав військовослужбовцям у зону проведення антитерористичної операції чергову партію озброєння та військової техніки.

“Сьогодні ми направляємо на фронт чергову партію зі 141 одиниці озброєння, військової техніки, які виготовлені або модернізовані на підприємствах ВПК. Переконаний, що ви, наші офіцери та солдати, з максимальною ефективністю застосуєте озброєння і техніку, яку сьогодні отримаєте”, – сказав глава держави на церемонії під час робочої поїздки до Харківської області, повідомляє прес-служба президента.

Як було видно з трансляції каналу “Еспресо”, частина техніки на летовищі в Чугуєві була вишикувана у формі тризубу:

передача техніки Чугуїв тризуб

Порошенко наголосив, що держава і надалі демонструватиме народу результати роботи військової промисловості: “Кожен громадянин повинен бачити техніку і зброю, в які він інвестує, відраховуючи свої податки”.

Порошенко-машини

“У важких виснажливих боях народилося нове українське військо. Воно сильне не лише потужним патріотичним духом, як було попервах, а зброєю та хистом, високою кваліфікацією, потужним бойовим духом і досвідом, який ми набули за ці два роки”, – звернувся президент до військових.

Серед засобів, які були передані військовим – бронетранспортери, бойові машини піхоти, рухомі пункти розвідки та управління, самохідні гаубиці, зенітні самохідні установки, зенітно-ракетні комплекси, системи залпового вогню, танки, радіолокаційні станції, вертоліт Мі-8, винищувачі МІГ-29 та СУ-27, нові вантажні автомобілі підвищеної прохідності тощо.

танк-бійці

Читайте також:
На параді до 25-річчя Незалежності не буде військової техніки з АТО, – Порошенко

Чому потрібен військовий парад: логіка бійця ЗСУ

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна