За добу жоден український військовий не загинув, у бойовиків – троє вбитих

 

За минулу добу, 14 серпня, у зоні антитерористичної операції внаслідок бойових дій жоден з українських військових не загинув, один отримав поранення. Про це повідомив брифінгу речник адміністрації президента України з питань АТО Олександр Мотузяник.

Полковник Мотузяник зазначив, що поранення боєць отримав в на Донецькому напрямку. Він перебуває в Авдіївській лікарні у задовільному стані.

Також речник повідомив, що внаслідок бою біля Новоолександрівки двоє бойовиків були вбиті. Жоден український військовий під час бою не загинув.

За даними Головного управління розвідки, протягом доби втрати противника становлять троє загиблих та троє поранених військовослужбовців зі складу 3-ї окремої мотострілецької бригади (Горлівка) 1 АК ЗС РФ та 6-го окремого мотострілецького полку (Стаханов) 2 АК ЗС РФ.

Також зі слів Мотузяника, бойовики продовжують блокувати роботу місії ОБСЄ в районі проведення АТО.

Читайте також:
Бойовики намагалися захопити опорний пункт ЗСУ в районі Новоолександрівки

За добу ЗСУ – без загиблих, у бойовиків троє “200-х”

 

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна