Сім’ям загиблих в АТО виплатили вже 1,267 млрд. грн., – МОУ

З початку проведення антитерористичної операції на Сходу України сім’ям загиблих військовослужбовців Збройних сил – учасників АТО виплачено 1 млрд. 267 млн. грн. одноразової грошової допомоги. Про це на брифінгу в Українському кризовому медіа-центрі 12 серпня повідомив речник Міністерства оборони України Олексій Чернобай.

Ще 567 млн. грн. учасники АТО отримали у зв’язку з пораненнями.

Також підполковник Чернобай розповів, що сьогодні військовослужбовці отримали 1,12 млн. грн. за знищену військову техніку противника, майже 5,8 млн. – за виконання бойових завдань у складі підрозділів і понад 127 мільйонів гривень – за безпосередню участь у бойових діях.

Контракт із ЗСУ цього тижня підписало майже півтори тисячі громадян. “Таким чином, з початку року контракт уклало вже близько 44,5 тисячі військовослужбовців, із яких 4900 – офіцери”, – додав речник МОУ.

Читайте також:
Пошук речник оборо У Міноборони похвалилися 37,6 тис. контрактників
і майже 171 тис. учасників бойових дій

Про що не говорить держава. “Новинарня” з’ясувала точні втрати в АТО всіх силових структур

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна