В Криму з кручі зірвався автобус, є загиблі. ОНОВЛЕНО

 

За оновленими даними, семеро людей загинули й 11 постраждали в результаті падіння автобуса з обриву на трасі Алушта – Феодосія в окупованому Криму. Про це інформує російське агентство ТАСС з посиланням на місцеве ГУ МВС РФ.

“За нашими даними, загинули п’ятеро людей, постраждали 13 пасажирів автобуса. Всього в ньому перебували 19 людей”, – сказали в прес-службі після 19:00 четверга.

Надалі, до кінця доби, кількість смертей збільшилася до семи.

Постраждалі з травмами різного ступеня тяжкості були доправлені до лікарень Судака та Феодосії.

Відомо, що автобус прямував за маршрутом Судак – Керч, аварія сталася біля населеного пункту Щебетівка.

На місці події працювали рятувальники, медики та представники слідчих органів. Причини аварії встановлюються. За однією з версій, водій не впорався з керуванням на повороті.

“Триває підняття тих пасажирів, які перебували в автобусі. За оперативними даними, з Керчі виїхало 15 людей, скільки підсіли в Коктебелі, інформації ще немає. Глибина прірви поки не відома, ми виїжджаємо на місце”, – повідомляла підросійська “глава міськради” Феодосії Світлана Гевчук.

За її словами, йдеться про рейсовий автобус, в якому могли пересуватися й туристи. “Там, дійсно, складна траса, водії, які її не знають, могли не впоратися з керуванням,” – зауважила Гевчук.

Головний лікар Феодосії Віктор Симоненко повідомив, що шпиталізовані троє дітей у важкому стані. Очікується прибуття ще чотирьох дорослих.

Згодом Світлана Гевчук уточнила: “В автобусі перебували шестеро дітей. Троє з Волгограда, один з Києва, по двох дітях – поки не відомо. П’ятеро в важкому стані доставлені в дитячу і міську лікарні Феодосії. Серед загиблих є поки не впізнана дівчинка”.

Читайте також:
У Криму одиночні проросійські пікети козаків закінчились затриманням

На адмінкордоні з Кримом стався збройний конфлікт між російськими військовими і ФСБ

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна