На півдні України морські піхотинці та ракетні війська відпрацьовують навички

 

На території південних областей України розпочались навчання морської піхоти та ракетних військ. Про це повідомляє прес-служба ВМС у “Фейсбуці“.

Зазначається, що за підтримки морської авіації та авіації інших видів Збройних Сил України, морські піхотинці і берегові артилеристи відпрацьовують дії під час охорони і оборони важливих об’єктів інфраструктури, боротьби з повітряним десантом “противника”, знищення диверсійно-розвідувальних груп, оборони морського узбережжя тощо.

“Навчальними цілями заходів морської піхоти є: удосконалення навичок командирів штабів у реальних умовах обстановки та перевірка рівня злагодженості підрозділів. Підготовка має відбуватись не лише на полігонах, а й також на території південних областей в районі зони відповідальності українських військово-морських сил у прибережних районах”, – зазначив він, додаючи, що комплекс навчань і тренувань цього разу проводитиметься на території Херсонської і Запорізької областей, повідомив прес-офіцер командування МВС ЗС України Олег Чубук, передає “112 Україна“.

Зі слів Чубука, морські піхотинці готові до виконання складних завдань щодо захисту суверенітету України. “У випадку необхідності морські піхотинці виконають поставлене завдання (із захисту, – ред.) і вони виконують завдання із захисту суверенітету України уже більше року біля Маріуполя”, – наголосив він.

Читайте також:
Навчання “Сі бриз-2016” перевершили всі сподівання американців

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна