Росія перекинула в окупований Крим берегові ракетні комплекси “Бастіон”. ВІДЕО

 

Окупаційна “влада” РФ в Криму перекинула на Старокримський полігон на сході Кримського півострова берегові ракетні комплекси “Бастіон”. Відео з передислокацією військової техніки було оприлюднено очевидцем в Youtube на каналі “Alim Aydamak”, повідомляє “Укрінфрм“.

Автор відзняв колону російської військової техніки, яка рухалася до Старокримського полігону. Серед техніки можна помітити щонайменше п’ять “Бастіонів”, а також БТРи і вантажівки ЗС РФ.

Зазначається, що російські Бастіони везуть на Старокримський полігон.

Береговий ракетний комплекс “Бастіон” призначений для ураження надводних кораблів різних класів і типів зі складу десантних з’єднань, конвоїв, корабельних і авіаносних ударних груп, а також одиночних кораблів і наземних цілей в умовах інтенсивної вогневої і радіоелектронної протидії.

Водночас, як повідомляє повідомила кримська активістка, громадський діяч і блогер Ліза Богуцька, так звана влада окупованого Криму заявила, що закриття кордону пов’язане з втечею диверсантів, передає “112 Україна“.

“Інформація та ж. Тільки я ніяк не пов’язую її з тим, що саме тому не впускають в Крим з української сторони людей. Я думаю, що це чергова передислокація військ у зв’язку з якимись навчаннями. Це вже не в перший раз проводиться. Приблизно раз на півроку там такі порухи спостерігаються. Непропуск людей пов’язаний з тим, що нібито втекли якісь диверсанти або дезертири. При втечі з частини, вони захопили з собою зброю, вбили якихось прикордонників, щось таке. Навіть розвішані оголошення в Джанкої про те, що розшукуються ці люди. Вони одягнені у військову форму російських чи то прикордонників, чи то фсбшників. У зв’язку з цим, нібито поки їх не знайдуть, буде кордон закритий”, – зазначила вона.

Читайте також:
На адмінкордоні з Кримом зафіксовано військові вертольоти та техніку

На адмінкордоні з Кримом зберігається напружена ситуація. Пропуск здійснюється частково

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна