Суд заарештував чиновницю МінАПК, яка попалась на хабарі

 

Солом’янський райсуд Києва обрав запобіжний захід для керівнику відділу МінАПК Олені Поліщук, яку підозрюють у хабарництві. ЇЇ засудили до 60 діб утримання під вартою або 124 тис. грн. застави. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Національного антикорупційного бюро.

“У четвер, 4 серпня, Солом’янським районним судом міста Києва за клопотанням детективів Національного антикорупційного бюро, погодженим із прокурорами Спеціалізованої антикорупційної прокуратури, для начальника відділу, в.о. директора департаменту з управління державною власністю Міністерства аграрної політики й продовольства вибрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб з альтернативою внесення застави в розмірі 124 тис. гривень. При цьому розмір неправомірної вигоди, при отриманні якої чиновницю затримали, становить 150 тис. доларів США (більш як 3 700 000 гривень)”, – сказано в повідомленні.

Зазначається, що Спеціалізована антикорупційна прокуратура має намір оскаржити таку суму застави для чиновниці.

Читайте також:
Затриманій на хабарі начальниці відділу МінАПК “світить” від 8 до 12 років

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна