За минулу добу ЗСУ знову понесли втрати: один військовий загинув, шестеро зазнали поранення

 

За минулу добу внаслідок бойових дій один військовий загинув та шість отримали поранення. Про це повідомив речник АП з питань АТО Андрій Лисенко.

Речник уточнив, що військовий загинув під час обстрілів в Опитном, один військовий зазанав поранення в Новоолександрівці, четверо в Авдіївці та один в Широкиному

За даними Розвідки, зафіксовано чергові втрати в частинах та з’єднаннях 1 АК (Донецьк) ЗС РФ.  Так, за минуло добу загинули троє та поранено десять бойовиків.

“Найбільших втрат зазнали підрозділи 100 окремої мотострілецької бригади (Донецьк), які здійснювали обстріли сил АТО у районі н.п.Красногорівка та Мар’їнка, а також 11 окремого мотострілецького полку (Макіївка), які здійснювали обстріли сил АТО у районі н.п.Авдіївка”, – сказав в овідомленні.

Читайте також:
Бойовик  85 разів відкривали вогонь по позиціях сил АТО. Найгарячіше було в Авдіївці

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна