У центрі Львова палав дах старого будинку

У центрі Львова на вул. Шота Руставелі, 32 горів дах житлового будинку. Про це  повідомили у ГУ Державної служби надзвичайних ситуацій Львівщини, пише Zaxid.net.

“До нас надійшов виклик о 12:25 про те, що горить житловий будинок, відразу виїхало кілька машин для гасіння пожежі”, – розповіла спеціалістка зі зв’язків з громадськістю Державної служби надзвичайних ситуацій Христина Авдєєва.

Рятувальники повністю ліквідували пожежу на даху будинку на вул. Шота Руставелі у Львові. Про це у коментарі “Вголосу” повідомили в секторі зв’язків зі ЗМІ та роботи з громадськістю Головного управління ДСНС України у Львівській області.

За інформацією прес-центру, повідомлення про пожежу надійшло до “надзвичайників” о 12:25, а о 13:43  її було повністю ліквідовано. Пожежа сталася на даху. Її причини встановлюють. Постраждалих немає.

Водночас, як інформує “Варта 1“, в пожежі згорів не лише дах будинку, але й дві квартири.

Читайте також:
На вихідні до Львова: які наслідки пожежі на сміттєзвалищі та коли їх ліквідують

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна