Псевдополіцейські здійснювали напади на нелегальних копачів бурштину

 

Співробітники Служби безпеки України затримали трьох учасників організованого угруповання, які майже місяць здійснювали розбійні напади на мешканців північних районів Рівненщині, які нелегально видобувають бурштин. Про це повідомляє прес-служба СБУ.

До розбійної групи входили три рецидивіста з Волинської області. Вони представлялася працівниками правоохоронних органів, демонстрували фальшиві посвідчення та вилучали нелегально видобуте “сонячне каміння”.

Співробітники спецслужби спільно з поліцією затримали зловмисників у лісопосадці поблизу міста Дубровиця під час чергового нападу на чотирьох місцевих жителів, які видобули кілограм бурштину.

У рамках кримінального провадження, відкритого за ч. 2 ст. 187 Кримінального кодексу України, учасникам угруповання повідомлено про підозру у скоєнні злочину. Суд обрав їм запобіжний захід – тримання під вартою.

Читайте також:
В ході спецоперації проти бурштинокопачів на Рівненщині вилучено армійський тягач

Суд арештував всіх затриманих організаторів і керівників “бурштинової мафії”

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна