“Повсталий степ”: Порошенко відзначив переможця конкурсу “Допоможи ЗСУ піратським роликом”

 

Інтернет-видання “Петро і Мазепа” підбило результати конкурсу “Допоможи ЗСУ піратським роликом”, у якому всі охоючі могли змонтувати патріотичне відео про українську армію в АТО. Кращим, за результатами голосування експертів із журі, став ролик “Повсталий степ”.

“Відмінний ролик Тараса зі Львова. Чіпляє за серце вірш Максима Степового, пробирає до глибини душі голос Андрія Середи, динамічний відеоряд, відмінно підібраний музичний супровід. З моменту появи відео відразу стало фаворитом”, – ідеться на сайті.

Переможця привітав президент Петро Порошенко.

“Приємно вражений ще однією ініціативою з підтримки наших Збройних сил. Слідкував за перебігом конкурсу. Кожна робота – це витвір мистецтва, який прославляє наших героїв. Це важливий внесок в протидію інформаційній війні Росії проти України. Щиро вітаю переможця!” – зазначено у “Фейсбуці” глави держави.

На другому місці – ролик учасника Вінні під назвою Army. Це відео було фаворитом до появи “Повсталого степу”.
“Молитва українського націоналіста все так само актуальна, як і майже століття тому”, – констатує “ПіМ”.

Третє місце – ролик учасника Грека під назвою “Війна”. Незважаючи на назву, це відео про людей. Воно дуже близько тим, хто бачив “передок” не тільки в моніторі.

Четверте місце здобуло відео AZMT Production та Military Division “ЗСУ – покоління героїв”.

Переможців чекають грошові винагороди. Найкращі відео планують поширювати серед бійців АТО через волонтерів, а також запустити на українському телебаченні.

Читайте також:
Почало мовлення військове радіо “Армія FM”. Поки що – із сайту з літерою Ё на емблемі

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна