Волонтери повідомляють про 4 загиблих і 5 поранених бійців ЗСУ за день

 

Протягом цього дня, 18 липня, і минулої ночі на Донбасі загинули четверо військовослужбовців Збройних сил України та троє отримали поранення. Про це повідомляє волонтерська група “Повернись живим”.

“Найгарячішою ця ніч була у Зайцевому. На деяких позиціях бій тривав до першої години ночі. Десь – до ранку. Били із 82-мм і 120-мм мінометів та з артилерійських установок 152-мм калібру. Крім того, працювала і стрілецька зброя – РПГ, АГС, ДШК, СПГ. Наші військові говорять, що поля всіяні воронками від мін, всі повністю вигоріли”, – йдеться в повідомленні.

Як повідомив волонтер групи “Повернись живим” Віталій Дейнега в коментарі каналу “112 Україна”, українські військові загинули від осколків САУ (самохідної артилерійської установки) калібру 152 мм,  “забороненого Мінськом-1, 2 і всіма можливими мінськами”.

Також Дейнега зазначив, що є двоє поранених від мінометних обстрілів і ВОГів (гранатометів) в Авдіївській промзоні.

Нагадаємо, за даними штабу АТО, за добу 17 липня було зафіксовано 64 обстріли з боку бойовиків. Один військовий ЗСУ загинув, п’ятеро були поранені.

Читайте також:
Розвідка: Найбільших втрат бойовики зазнають під Авдіївкою

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна