Під Троїцьким взяли в полон двох російських бойовиків зі складу ДРГ

 

Минулої ночі в зоні АТО поблизу села Троїцьке Попаснянського району українські військові відбили напад диверсійно-розвідувальної групи противника. При цьому один російський бойовик загинув, двоє поранених потрапили в полон. Про це повідомляє прес-служба Міноборони на своїй сторінці у “Фейсбуці”.

“Сьогодні вночі поблизу населеного пункту Троїцьке (Луганської області) ворожа диверсійна група у складі понад 20 чоловік намагалась непомітно проникнути в тил наших військ. Українські бійці дали гідну відсіч диверсантам, які при панічному відступі залишили своїх поранених”, – ідеться в повідомленні.

За даними МОУ, один із поранених помер від важких ран. Це громадянин Російської Федерації рядовий Цакіров Натан Леонідович, уродженець міста Омськ, 11.12.1976 р.н.

Міноборони показало фото паспорта загиблого терориста, виданий у Єкатеринбурзі.

клікніть для збільшення

клікніть для збільшення

паспорт Натан Цакіров

“Інші двоє нападників були затримані. Пораненим було надано необхідну медичну допомогу. На даний час вони перебувають у медичному закладі”, – ідеться в повідомленні.

Зазначається, що серед затриманих – командир роти і командир взводу російських окупаційних військ.

Читайте також:
За добу в зоні АТО майже сто обстрілів

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна