Бойовики впродовж дня гатили з гранатометів, мінометів та зеніток

 

Бойовики 19 разів обстріли позиції сил антитерористичної операції (АТО) 8  липня. Про це сказано в повідомленні прес-служби штабу АТО.

“Російські окупаційні війська продовжують порушувати Мінські домовленості. З початку доби вони 19 разів відкривали вогонь по українських підрозділах в районі проведення АТО. Зокрема, 10 обстрілів зафіксовано на Донецькому, 8 – на Маріупольському та 1 – на Луганському напрямках”, – деться в повідомленні.

На Донецькому напрямку бойовики зі 120 мм мінометів обстріляли українських воїнів у Майорську та Троїцькому. З гранатометів та великокаліберних кулеметів окупанти били по Авдіївці, Пісках та Луганському, а зенітні установки противник застосував поблизу Опитного.

На Маріупольському напрямку бойовики обстріляли опорні пункти сил АТО в Старогнатівці з мінометів калібру 120 мм. В Широкиному та Мар’їнці по позиціях ЗСУ ворог стріляв з гранатометів та стрілецької зброї, а біля Новогригорівки – з БМП. Також поблизу Мар’їнки активізувалися ворожі снайпери.

На Луганщині вогонь вівся по захисниках Станиці Луганської з підствольних гранатометів.

Читайте також:
Бойовики блокують пошуки зниклих безвісти українців, – Геращенко

Доба в АТО: в нас 2 загиблих і 8 поранених, у бойовиків – 7 убитих

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна