Нардеп виграв у лотерею 1,2 мільйона гривень

 

Народний депутат із фракції БПП Павло Кишкар розповів, що завдяки власній системі виграв у лотерею 1 мільйон 200 тисяч гривень.
Про це він сказав в інтерв’ю телеканалу “112 Україна“, пояснюючи, звідки взялася така сума в його декларації про доходи (у розділі “подарунки, призи, виграші”).

“Усі знають, що я причетний до грального бізнесу, у мене є можливості користуватися власною системою математичною…” – розповів Кишкар, який мав власний гральний бізнес до його заборони 2009 року.

“У декларації за 2015 рік виграш у лотереї національній задекларовано, з нього виплачуються всі податки, оскільки Українська національна лотерея є податковим агентом”, – запевнив Кишкар.

декларація-Кишкар

“Я купив лотерейний квиток і виграв. Але можливість виграшу дає математичний аналіз. Це досить складна система в плані роботи”, – розповів депутат.

За словами Кишкаря, він закінчив Малу академію наук з напрямку “вища математика” і знає, як створити “певну математичну модель”.

Раніше Кишкар в інтерв’ю виданню “Дело” розповідав, що в Малій академії наук пройшов курс теорії ймовірності і теорії ігор, а в Манчестері був слухачем курсу з побудови грального бізнесу.

35-річний Павло Кишкар був обраний у Верховну Раду за списками “Самопомочі”, але через голосування за особливий статус Донбасу був виключений із фракції. Згодом, коли БПП та “Народний фронт” почали створювати коаліцію без ВО “Батьківщина”, Кишкар увійшов у фракцію Блоку Порошенка.

Має дві вищі освіти, служив у ЗСУ на контракті на офіцерських посадах.
У 2008 році заснував юридичну компанію “ЕСЕЙЧ Україна” (законопроектна робота, юридичний супровід великого і середнього бізнесу), 2014 року воював в АТО у складі батальйону “Донбас”.

Читайте також:
Рекордний джекпот в $1,6 мільярда розділять на трьох

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна