Порошенко вважає, що вивченням англійської мови можна побороти вплив російської пропаганди

 

Президент Петро Порошенко зустрівся із іноземними волонтерами – викладачами англійської мови проекту GoCamps та підкреслив велике значення такої ініціативи, щоб перемогти в битві за думку людей, чий розум отруєний російською пропагандою, повідомляє прес-служба президента.

“Я був би дуже радий, щоб діти з окупованих територій взяли участь в програмі GoGlobal. Вони знаходяться в жахливих гуманітарних умовах, де нема їжі, грошей, шкіл, дитячих садків, пенсій, ліків. Єдине, що вони мають, це російська пропаганда. І коли вони дістануться нашої території, неокупованої території, вони зрозуміють, що Україна зовсім інша. Саме тому, ваша участь також сприятиме поверненню миру на нашу землю”, – сказав Порошенко.

GoCamps — проект, який ініціювала громадська організація GoGlobal та підтримали Адміністрація Президента України, Міністерство освіти та науки України, а також Посольство Сполучених Штатів Америки. Мовні табори GoCamps покликані запровадити вивчення англійської мови через спілкування з іноземними волонтерами, ігри та розваги. У 2016 році громадська організація GoGlobal відібрала 126 шкіл із понад 500, що подались на конкурс, по всій Україні для участі у проекті GoCamps. Протягом трьох тижнів навчати розмовної англійської мови українських дітей будуть волонтери, які за власний рахунок прилетіли до України із 38 країн світу, серед яких США, Великобританія, Канада, Німеччина, Швейцарія, Мексика, Іспанія, Бразилія, Австралія, Китай, Індія, Сінгапур та інші.

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна