Полки Нацгвардії “Азов” і “Донбас” повернуться на передову, – радник МВС

 

Полки спеціального призначення Національної гвардії “Азов” та “Донбас” повернуться на передову в зоні АТО. Про це заявив радник міністра внутрішніх справ Зорян Шкіряк, передає прес-служба відомства.

“У першу чергу мова іде про оперативну бригаду швидкого реагування НГУ, а також полки спеціального призначення «Азов», «Донбас». Вони повернуться на передову і будуть виконувати притаманні їм функції безпосереднього зіткнення із ворогом», – сказав Шкіряк.

Зазначені підрозділи, за його словами, не раз довели високу боєздатність та ефективність на початку російської агресії.

Зараз, під час чергової ескалації конфлікту, позиції Збройних сил України щоденно підпадають під обстріли терористів, активізувались диверсійно-розвідувальні групи противника та снайпери. Тому повернення добровольців, які свого часу наводили жах на сепаратистів, а нині пройшли професійний військовий вишкіл, є виправданим, зазначив радник глави МВС.

“Ми справді будемо готові дати достойну відсіч, і тут буде закопано десятки тисяч тих, хто прийде на нашу землю”, – зазначив Зорян Шкіряк.

Він зазначив, що нинішнє загострення на Донбасі – чергова спроба шантажу з боку Російської Федерації.
“Путін вчергове шантажує не тільки України, а і весь світ, брязкаючи зброєю. Він буде здійснювати ці ганебні дії, які безперечно можуть зачепити і Європу”, – наголосив Шкіряк.

 

Як відомо, протягом тижня він відвідав підрозділи Нацгвардії біля Авдіївки та Широкиного.

Читайте також:
Жебрівський каже, що місцеві бойовики на Донбасі вже не мають бажання воювати

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна