Серед поранених учора “сепарів” – Моторола з пробитим оком

 

Упродовж минулої доби, 4 червня, в зоні проведення антитерористичної операції загиблих серед українських військових немає, але семеро бійців отримали поранення. Про це сьогодні на брифінгу повідомив речник адміністрації президента з питань АТО Андрій Лисенко.

Посилаючись на дані розвідки, речник АП полковник Лисенко навів також дані щодо втрат противника за минулу добу: “Це три загиблих та п’ять поранених окупантів зі складу одразу трьох підрозділів незаконних збройних формувань – 9-го полку (Новоазовськ), 3-ї та 7-ї бригад, що розташовані, відповідно, в Горлівці та Дебальцевому”.

Варто зазначити, що напередодні представник так званого “міністерства закордонних справ ДНР” Костянтин Долгов повідомив у соцмережі про поранення одного з ватажків бойовиків, громадянина РФ Арсенія Павлова (“Мотороли”).

“Моторола поранений, осколок пошкодив ліве око. Вивезли у Пітер на операцію”, – написав Долгов у “Фейсбуці”.

Нагадаємо, 9 травня росіянин Моторола, відомий своєю жорстокістю у відношенні до українських військових, брав участь у параді в Донецьку.

Читайте також:
Вулицю Лумумби в Києві мають перейменувати на честь кіборга з ДАП,
якого в полоні застрілив Моторола

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна