Савченко першою прийшла на засідання Верховної Ради

 

Сьогодні, 31 травня, народний депутат Надія Савченко першою прийшла на засідання Верховної Ради. Про це повідомляє “Наш Київ” у “Твіттері”.

Зазначимо, що пленарний тиждень у Верховній Раді має розпочнеться з виступу Надії Савченко.

“Ми погодили, що завтра пленарне засідання розпочнеться з виступу Надії Савченко, нашого побратима, депутата Верховної Ради України. І я думаю, це буде хороший знак, що вона зможе з найвищої трибуни країни звернутися не тільки до депутатів, але і до всіх українців”, – сказав спікер парламенту Андрій Парубій на погоджувальній раді у понеділок.

Савченко розказала, як на громадському транспорті вперше доїхала до Верховної Ради. Поїздка її здивувала, розказала Савченко в коментарі “112 Україна“.

“Зараз мені було найцікавіше, чи зможу я проїхати в громадському транспорті, чи не закидають мене зараз квітами, а завтра камінцями. Я здивована, і приємно здивована, і неприємно здивована”, – поділилася вона.

Поїздка пройшла спокійно, а люди до неї не підходили, окрім двох перехожих, які побажали “триматися”.

“Це напевно не тоді, коли люди відпочивають, а тоді, коли вони їдуть на роботу. Обличчя сумні, але вони менше сидять  телефонах. Вона навіть більше не сумні, вони більш задумані”, – поділилася Савченко своїми спостереженнями.

Нагадаємо, звільнена з російської в’язниці Надія Савченко була обрана до Верховної Ради за списком ВО “Батьківщина” та ще в кінці 2014 року включена до складу української делегації в ПАРЄ.

Читайте також:
Порошенко послав Савченко за кордон

Савченко впевнена, що “закон Савченко” запрацює

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна