Згуладзе у відставці. Ще одна кадрова втрата “грузинської команди”

 

Кабінет Міністрів ухвалив рішення про звільнення з посади заступника міністра внутрішніх справ Екатерини Згуладзе на її прохання.
Про це у своєму “Твіттері” написав міністр Арсен Аваков.

“Ека йде з першого заступника. Кабмін ухвалив рішення на її прохання. Ека зробить заяву, не потрібно чуток. Велике спасибі за роботу!” – зазначив Аваков.

Також міністр заявив, що Згуладзе погодилася залишитись в МВС на посаді голови спеціальної групи радників.

Раніше повідомлялося, що Ека Згуладзе пішла у відпустку. ЗМІ писали, що 37-річна грузинка чекає дитину, а оскільки її сім’я живе за кордоном (у Парижі), вона хоче бути поруч із родиною.

Варто зазначити, що останніми днями циркулюють чутки про можливу відставку іншої грузинської керівниці в системі МВС України – голови Національної поліції Хатії Деканоїдзе. Сама вона заперечує свою відставку.

Екатерина Згуладзе-Глуксманн отримала українське громадянство та стала першим звступником міністра внутрішніх справ у грудні 2014 року.
Вона обіймала посаду заступника міністра внутрішніх справ Грузії з 2005 по 2012 роки, виконувала обов’язки міністра внутрішніх справ Грузії у вересні-жовтні 2012-го.
В Україні стала ідеологом створення патрульної поліції та реформи поліції загалом.

Згуладзе – чергова представниця так званої “команди Михеїла Саакашвілі”, яка втратила посаду у виконавчій владі України. Раніше в різний спосіб пішли з постів Давид Сакварелідзе, Саша Боровик, Марія Гайдар та ін.

Читайте також:
Аваков всупереч закону усунув Деканоїдзе від реального керування Нацполіцією

Із Нацполіції витиснули грузина, який боровся з “перевертнями в погонах”

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна