Після оголошення персоною нон ґрата Кушанашвілі продовжив ображати Україну

 

Служба безпеки України заборонила в’їзд в Україну російському телеведучому Отару Кушанашвілі, який різко висловлювався про Україну.
“Закрили в’їзд терміном на три роки”, – повідомили в СБУ агенції “Ліга.net“.

В одному з останніх інтерв’ю Кушанашвілі заявив: “Мені здається, що тільки один погляд прем’єр-міністра країни, в яку я збираюся їхати, говорить про те, що рівень психопатії є дуже високим… По очах його видно, що він не в собі. І виходячи з того, що він є одним з керівників держави, який веде цю війну, можна сказати, що з київської стороною щось не так… Але якщо ви мене питаєте, за кого я, звичайно, я за Російську Федерацію, в якій живу і яку люблю”.

Скандальний журналіст Отар Кушанашвілі мав їхати в Україну у зв’язку з призначенням на посаду ведучого на “Радіо Вести”.
Народний депутат від БПП Мустафа Найєм у соцмережі повідомив, що народні депутати звернуться до СБУ з проханням заборонити Кушанашвілі в’їзд в Україну через висловлювання щодо України і голови українського уряду, а також захист Кремля.

Отар Кушанашвілі вже прокоментував рішення української влади щодо його недопуску в Україну.
“Дурні, це ж територія ескулапів. Повинні ескулапи прийти і лікувати депутатів Верховної Ради, які забороняють мені в’їзд туди. Тому що вони виступили з нею тільки заради того, щоб виступити», – сказав Кушанашвілів коментарі радіостанції “Говорит Москва”.

Читайте також:
Російській журналістці, яка матюкнулася під час сюжету про Небесну сотню,
заборонили в’їзд в Україну на 5 років

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна