Бойовики “ДНР” оприлюднили відео, на якому військовий з Росії катує донеччанина

 

Бойовики незаконних збройних формувань Донеччини зі “спецроти “Троя”, який був розгромлений та роззброєний після конфлікту з керівництвом “ДНР” наприкінці січня, оприлюднили відеозапис, де зафіксовано, як військовослужбовець армії Росії по-звірячому катує місцевого мешканця.

Ольхон ДНР 0Кат – бойовик із позивним Ольхон, жертва – житель селища Комунар Донецької області, який нібито займався розповсюдженням наркотиків. Ольхон називає його “наркобаригою” й під тортурами випитує свідчення.

Внаслідок численних ударів гумовим шлангом спина комунарця вкривається кривавими гематомами. Катований розповідає, як постачав наркотики в Єнакієве.

У групі “Отряд СпН ТРОЯ” “ВКонтакті” стверджується, що зрештою Ольхон забив прикутого до стовпа чоловіка насмерть.

“Сьогодні ми публікуємо відео, отримане службою контррозвідки СМЕРШ ОСпН ТРОЯ оперативним шляхом.
На цьому відео Ольхон (П.І.Б. у вільному доступі не розголошуються) по-звірячому катує й обіцяє забити на смерть (що він надалі і зробив) жителя селища Комунар , який згодом зник безвісти і слідчі органи ДНР здійснюють його розшук за заявою його родичів про зникнення безвісти.
Всі матеріали, що стосуються протиправної, злочинної діяльності вищевказаного «БОРЦЯ ЗА СВОБОДУ ДОНБАСУ» будуть передані із супровідними матеріалами військовій прокуратурі РФ (так як він є громадянином РФ) для прийняття рішення за фактом військового злочину”, – йдеться в повідомленні, яке цитує сайт “Четверта влада”.

Читайте також:
У “ДНР” почали виносити смертні вироки

Після того, як люди “глави ДНР” Захарченка взяли штурмом базу бойовиків загону “Троя”, останні пообіцяли оприлюднити компромат на конкурентів. Після цієї обіцянки й було оприлюднено відео з участю Ольхона.

Ольхон ДНР 1

Ольхон ДНР 2

Бойовик Ольхон має сторінку “ВК”, де пише під ніком Василий Петрович. На деяких фото він має на формі знак “Збройні сили Росії”.

При цьому Ольхон приховує обличчя і фотографується винятково в масці. Однак бойовики “Трої” виклали в мережу знімок Ольхона, на якому він не приховує обличчя.

Бойовик Ольхон

Бойовик Ольхон

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна