Бунти в “ДНР”: бойовики Захарченка за допомогою артилерії “зачистили” непокірну “спецроту”

 

На тимчасово окупованій проросійськими бойовиками території Донбасу “міністерство держбезпеки ДНР” роззброїло особовий склад  “роти спецпризначення “Троя”, який виступав проти дій ватажка бойовиків “ДНР” Олександра Захарченка. Про це йдеться у повідомленні Головного управління розвідки Міноборони України.

У ГУР МОУ зазначили, що випадки “непокори” з боку командування окремих збройних формувань фіксуються у зв’язку зі зменшенням Росією обсягів фінансування угруповання бойовиків на Донбасі.

“29 січня у районі н.п. Озерянівка біля Горлівки підрозділами т.зв. “МГБ ДНР” та 3 окремої мотострілецької бригади 1 АК здійснено роззброєння особового складу “роти спеціального призначення “Троя”, – зазначається в повідомленні розвідки.

Того ж дня у Горлівці під особистим керівництвом “міністра МВС ДНР” Дикого проведено затримання командування роти.

У той же час із соцмереж самих “деенерівців” можна зрозуміти, що бунтівна рота чинила спротив. Сайт “Четверта влада” цитує офіційну сторінку бойовиків у мережі “Вконтакті”, яка повідомляє про “тяжкий бій і жертви”.

троя-штурм

“Багатостраждальну «Трою», що бунтувала проти Захарченка, нарешті зачистили силами «міністерства оборони ДНР». Пишуть, що люди Захарченка били по базі «Трої» з артилерії, там десятки загиблих.
У групах Новоросії вирує пекло. Тисячі коментарів, прокляття керівництву ДНР, Путіну, Захарченку, масонам, Америці, Обамі, Україні. Оце я розумію – боротьба з сепаратизмом”, – написав у своєму “Фейсбуці” український блогер із Донбасу Денис Казанський.

Читайте також:
Схема експорту “чорних” цигарок із “ДНР” в ЄС залишається дієвою

ГУР: Росія прислала “сепарам” автоколону з боєприпасами
та ешелон військової техніки

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна