Українські силовики дали КПВВ “Станиця Луганська” останній шанс перед закриттям

 

Пішохідний перехід у Станиці Луганській поки що не закрито, але його закриють, щойно повторяться обстріли. Про це повідомив сьогодні, 4 лютого, вдень у своєму “Фейсбуці” голова Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Георгій Тука.

Раніше деякі ЗМІ повідомили, що після термінової наради щодо обстрілу з боку бойовиків, яка відбулася сьогодні вранці в Луганській обласній ВЦА, контрольний пункт входу/виходу “Станиця Луганська” на лінії розмежування був закритий.

“Щодо пішохідного переходу в Станиці. Я був і залишаюсь прихильником закриття у випадку найменшої загрози з боку терористів. Найменшої!” – запевнив Тука.

“Вранці було прийняте рішення про закриття. Проте військові і прикордонники запропонували дати “ще один шанс”, аби не створювати зайвих незручностей для цивільного населення“, – розповів голова адміністрації.

“Підкреслюю: за таке рішення виступили саме наші захисники, які (на мою думку) мали б першими виступати за закриття. Отакі вони, наші “карателі”
Я б уже закрив. Але я дуже поважаю наших військових, тому рішення будемо приймати спільно. Завжди!” – наголосив Тука.

Як повідомляла Новинарня, з 3 лютого через посилення обстрілів з боку сепаратистів “ДНР” було закрито КПВВ “Зайцеве” на лінії розмежування на території Донецької області.

Учора й сьогодні, 3 й 4 лютого, бойовики “ЛНР” активізували “показові” обстріли позицій ЗСУ в напрямку Трьохізбенки, щоб похвалитися перед російськими “кураторами”.

Читайте також:
Штаб АТО: бойовики стирають Зайцеве з лиця землі,
щоб отримати більше фінансування від Росії

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна