Суд конфіскував у Повалій BMW, земельні ділянки, квартиру та її права на 9 пісень

Вищий антикорупційний суд стягнув на користь держави автомобіль, 7 земельних ділянок на Київщині, приватний будинок, квартиру та права на 9 пісень співачки та колишній “регіоналці” Таїсії Повалій, якій СБУ у лютому 2024 року повідомило про підозру в колабораційній діяльності та підтримці збройної агресії Росії проти України.

Про це йдеться в повідомленні суду в середу, 23 жовтня.

Так, ВАКС ухвалив рішення стягнути у дохід держави активи, належні співачці:

  • транспортний засіб BMW;
  • пристрій вітчизняного виробництва для відстрілу набоїв, споряджених гумовими або аналогічними за своїми властивостями еластичними метальними снарядами несмертельної дії;
  • майнові права на музику та слова до 9 творів (“Обниму тебя”, “Любить, понимать и слушать”, “Ангелы-хранители”, “Назавжди”, “Просто я хочу”, “Бусинки любви”, “Больше чем близко”, “Я лечу в даль с тобой синюю”, “Доброе утро”).

Також конфісковано активи, якими вона могла безпосередньо або опосередковано розпоряджатися: 7 земельних ділянок у Київській області загальною площею 9,3095 га, житловий будинок площею 442,8 кв. м, домоволодіння площею 101 кв. м, автомобіль BMW X5, три пристрої для відстрілу гумових куль та мисливську гладкоствольну зброю.

Читайте також:
СБУ оголосила підозру Таїсії Повалій за трьома статтями ККУ

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна