Росіяни наполегливо намагаються “дотиснути” Максимільянівку, щоб відкрити шлях на Курахове, — DeeState

Російські війська продовжують здійснювати наполегливі спроби окупувати село Максимільянівка Покровського району на Донеччині.

Про це в неділю, 20 жовтня, повідомляють аналітики українського проєкту DeepState.

За словами аналітиків, сьогодні російські війська штурмували черговими механізованими колонами, зокрема, зосередившись на південній частині села, але безуспішно.

Зустрічали кацапських виродків вогнем бійці 46-ї аеромобільної бригади. Було застосовано близько 10 ОВТ — частина техніки була уражена, а якась, на жаль, встигла втекти.

“Максимільянівка для кацапів на сьогодні, як кістка в горлі, яку вони вже довгий час намагаються окупувати, щоб відкрити ще один шлях на Курахове. За останні дні вони вчергове підтягнули резерви та посилили роботу артилерії. Битва триває…”, — додають у DeepState.

Читайте також:
Поліські десантники ліквідували підрозділ російських морпіхів під час штурму ворожої позиції на Курщині. ВІДЕО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна