Російські “шахеди” вбили в Сумах поліцейського Ігоря Поладича

Ігор Поладич

У результаті авіаатаки, яку росіяни завдали 28 вересня по Сумах, під час несення служби загинув поліцейський Ігор Поладич.

Про це повідомляє Національна поліція України.

“Сьогодні вранці російські терористи завдали повторного авіаційного удару по обласному центру, коли на місце події вже прибули поліцейські. Унаслідок атаки смертельне поранення отримав начальник сектору кадрового забезпечення Сумського районного управління поліції Головного управління Національної поліції в Сумській області полковник поліції Ігор Поладич”, — повідомили правоохоронці.

Понад 20 років свого життя Ігор Поладич присвятив службі в органах внутрішніх справ. Під час повномасштабного вторгнення російських збройних сил в Україну до останнього подиху виконував свої професійні обов’язки. Йому було лише 43 роки. У нього залишилися дружина, синь, донька та мати.

“Добрим, щирим, позитивним-саме таким Ігор залишиться в пам’яті колег. Національна поліція України висловлює щирі співчуття рідним та близьким загиблого. Назавжди в наших серцях! Назавжди в строю! Ніколи не пробачимо! Вічна пам’ять тобі, Герою!”, — додають колеги загиблого.

Контекст

Як писала “Новинарняраніше, вранці 28 вересня російські війська завдали авіаудару “шахедами” по клінічній лікарні святого Пантелеймона та житловому масиву в Сумах.

Восьмеро людей загинуло, 11 людей поранено, із лікарні евакуйовано 113 пацієнтів. Триває рятувальна операція.

У медзакладі зруйноване приймальне відділення, травмпункт та четвертий поверх. Тяжкопоранених пацієнтів перевели до реанімації інших медзакладів.

На момент вибухів у лікарні знаходилось 86 пацієнтів, з них 15 маломобільних, та 38 працівників закладу.

Читайте також:
Російські війська вдарили ракетою по базі відпочинку на Одещині

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна