Порхун окреслив свої плани на посаді заступника міністра охорони здоров’я

Кабінет міністрів на засіданні 27 вересня призначив колишнього очільника Міністерства ветеранів Олександра Порхуна заступником міністра охорони здоров’я Віктора Ляшка.

Про це повідомив постійний представник уряду у Верховній Раді Тарас Мельничук.

Сам ж Порхун, коментуючи своє призначення, зазначив, що на новій посаді особливу увагу зосередить на питаннях ветеранської політики у сфері охорони здоров’я. Зокрема, на реабілітації ветеранів і ветеранок.

“Це новий відповідальний і важливий етап у моїй роботі для ветеранської спільноти. Для мене це не просто виклик, а місія, яку я приймаю з цілковитим усвідомленням її важливості. Ветерани заслуговують на найкраще медичне обслуговування та підтримку держави. Я впевнений, що наші спільні зусилля забезпечать належний рівень допомоги тим, хто захищав і продовжує захищати нашу країну”, – написав він у Facebook.

Раніше ж Олександр Порхун повідомляв, що отримав посаду в Офісі президента. Однак що саме це за посада він не вказував.

Читайте також:
Порхун залишає посаду в.о. глави Мінвету і переходить в ОПУ

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна