Щонайменше 2 тисячі тонн боєприпасів лише на одній базі: у Генштабі підтвердили успішне ураження двох військових арсеналів у РФ

Атака на два військових арсенали збройних сил РФ в Краснодарському краї та Тверській області в ніч на 21 вересня, про що “Новинарня” писала раніше,  — результат роботи Сил оборони України.

Це підтвердили в Генштабі ЗСУ.

“Сьогодні вночі завдано вогневого ураження по арсеналу “Тихорецьк”, що в Краснодарському краї. Цей об’єкт входить в трійку найбільших баз зберігання боєприпасів окупантів та є одним з ключових в логістичній системі російських військ”, — повідомили в Генштабі.

За наявною інформацією, в момент удару на території арсеналу знаходився черговий ешелон, який доставив щонайменше 2 тисячі тонн боєприпасів, зокрема і з КНДР. Атаковано також радіолокаційну станцію “Подльот”, що виявляла повітряні цілі в напрямку арсеналу.

Окрім цього, Служба безпеки України завдала удару по 23-му арсеналу Головного артилерійського управління міністерства оборони РФ неподалік населеного пункту Октябрський Тверської області.

Фіксуються пожежа та детонація в районах обох військових арсеналів.

Завдання були успішно виконані у взаємодії підрозділів Сил оборони: Сил безпілотних систем, Сил спеціальних операцій Збройних сил України, Служби безпеки України та інших.

“Бойова робота по важливих військових цілях російських окупантів продовжується”, — додають у Генштабі.

Читайте також:
На Кубані знищено базу боєприпасів росіян, куди звозили снаряди з КНДР, — Defense Express

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна