Стовп диму від знищеного арсеналу в Торопці видно з космосу, – соцмережі

Шлейф диму після удару по складу з ракетами та боєприпасами біля міста Торопець у Тверській області Росії помітили з космосу – після атаки там спалахнула потужна пожежа.

Про це пише у середу, 18 вересня, аналітик OSINTtechnical у твітері.

“Величезний стовп диму з російського 107-го арсеналу ГРАУ в Торопці видно з космосу”, – йдеться у повідомленні.

Як писала “Новинарня“, в ніч на 18 вересня на арсеналі у місті Торопець Тверської області Росії через атаку дронів виникла пожежа та детонація. 

За інформацією деяких ОСІНТерів, там зберігалися 122-мм ракети для РСЗВ “Град”, 82-мм міни та інші боєприпаси.
Місцеві жителі стверджують, що кілька днів тому на склад завезли північнокорейські ракети, але перевірити цю інформацію наразі неможливо.

Також жителі Торопця скаржаться на вибиті вікна та інші руйнування, а сусіднього зі складом села Цикарьово, кажуть, узагалі “вже нема”.

У 2018 році в Торопці побудували нібито “захищений” арсенал комплексного зберігання ракет, боєприпасів і вибухових матеріалів за 3,6 млрд рублів.

Читайте також:
У Тверській області РФ внаслідок атаки БПЛА сталася пожежа у військовій частині, – ЗМІ

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна