Українські “жнива” під час війни: аграрії на Вінниччині знайшли в полі уламки російської ракети Х-101. ВІДЕО

У полі на Вінниччині вибухотехніки поліції знешкодили російську ракету Х-101, яку найшли аграрії.

Про це в понеділок, 16 вересня, повідомили в поліції Вінницької області.

Крилату ракету збили бійці ППО під час відбиття однієї з ракетних атак росіян по Україні. Невдовзі аграрії виявили її в полі, неподалік одного з населених пунктів.

Уламки вибухонебезпечного предмета розлетілись на площі 1 га, але бойова частина все ще становила небезпеку для людей. Також під час обстеження прилеглої території правоохоронці виявили касетні боєприпаси, які знешкодили на місці.

Працівники вибухотехнічної служби поліції Вінницької області оглянули фрагменти ракети, відокремили бойову частину від залишків корпусу та у спеціально облаштованому місці знешкодили небезпечний предмет шляхом підриву.


Також у поліції нагадують, що в разі виявлення будь-яких підозрілих предметів, до них не можна підходити й чіпати  — одразу потрібно повідомити про знахідку екстрені служби.

Читайте також:
Уламки збитого російського дрона впали біля будівлі Верховної Ради: з’явилися фото

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна