Командування 41-ї ОМБр під Торецьком і в Нью-Йорку стирає придані підрозділи, місто й селище можуть бути втрачені, – DeepState

Телеграм-канал та аналітична спільнота DeepState робить висновок, що некомпетентне командування 41-ї окремої механізованої бригади ЗСУ на Торецькому напрямку знищує придані йому підрозділи, і, як наслідок, ці населені пункти невдовзі можуть бути втрачені Силами оборони України. Ідеться зокрема про долю 206-го окремого батальйону ТрО 241-ї бригади територіальної оборони ЗСУ.

Про це DeepState інформує у п’ятницю, 5 липня.

“Ситуація з 206 ОБТрО, яка описана в мережі, на жаль, є правдою. Ми отримали дуже багато повідомлень від бійців, які містили критичний та невтішний стан справ в районі Торецька, зокрема, в населених пунктах Нью-Йорк та Юр’ївка. Військово-політичне керівництво має звернути увагу на процес управління 41 ОМБр прикомандированими підрозділами, в тому числі 206 ОБТрО, яка стала приводом для публічних обговорень за останні декілька днів. Один з можливих результатів — втрата Нью-Йорка та Торецька, які стануть додатковим обтяженням для Сил оборони, що призведе до безповоротних наслідків”, – йдеться в повідомленні.

Аналітики DeepState підкреслили, що “якщо відповідні події не будуть взяті до уваги, щоб вжити заходів, то командування 41-ї бригади “зітре” прикомандировані підрозділи, а ситуація лише погіршиться”.

“А щоб уникнути зайвих спекуляцій, то зазначимо, що саме на неймовірних зусиллях бійців стримується натиск ворога, от тільки люди не вічні, а повернути життя не здатен ніхто”, – наголошують автори DeepState.

Крім того, в DeepState додали, що трагічні процеси відбуваються і на лінії Воздвиженка-Новоселівка Перша на Покровському напрямку.

Читайте про цю проблему:
Заступник комбата Роман Кулик: Мій підрозділ зараз в епіцентрі найбільшого піз*** за весь час Великої війни. Неадекватні командири ставлять суїцидальні задачі

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна