Міноборони не підтримало збільшення термінів оновлення даних у ТЦК до 150 днів, — ЗМІ

Міністерство оборони України не підтримало збільшення термінів оновлення даних військовозобов’язаних у ТЦК з 60 до 150 днів.

Про це у вівторок, 25 червня, повідомляє “Українська правда” з посиланням на лист міністра оборони Рустема Умєрова Верховній Раді від 25 червня, який є в розпорядженні видання.

“У Міністерстві оборони України, в межах компетенції, з урахуванням проведеного аналізу уточнення даних громадянами України через електронний кабінет, центри надання адміністративних послуг та шляхом особистого прибуття до територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки, додатково опрацьовано проєкт Закону України “Про внесення змін до Прикінцевих та перехідних положень Закону України “Про внесення змін до еяких законодавчих актів України щодо окремих питань проходження військової служби, мобілізації та військового обліку” щодо продовження строку оновлення військово-облікових даних”, реєстраційний № 11305 від 29.05.2024, поданий народним депутатом України Ар’євим В.І. та іншими народними депутатами України, який не підтримується”, — йдеться в листі.

Таким чинок, “дедлайном” оновлення даних залишається 16 липня 2024 року.

Читайте також:
У Міноборони відповіли, скільки військовозобов’язаних придатні до призову після оновлення даних

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна