“Є хороша і погана новина”: Буданов відповів, чи зможуть Сили оборони зупинити наступ військ РФ

Ситуація складна, але Армагедону не буде. Так начальник Головного управління розвідки Міноборони  України Кирило Буданов відповів на запитання щодо того, чи зможуть Сили оборони зупинити нинішній наступ російських військ.

Відповідна заява Буданова з’явилася у виданні The Philadelphia Inquirer.

“Хороша новина полягає в тому, що Армагедону не буде. Погана новина полягає в тому, що ситуація досить складна. Так триватиме щонайменше місяць, легше не стане”, — зазначив керівник ГУР МОУ.

Буданов запевнив, що Сили оборони зроблять все можливе, щоб мінімізувати успіхи російських військ. Втім, він не відповів, чи зможе Україна втримати місто Часів Яр на Донеччині, що перешкоджає просуванню російських військ до великих промислових міст.

“Я утримаюся від відповіді”, — зазначив Буданов.

Читайте також:
На вулицях селища точаться важкі бої. 110-та ОМБр спростувала інформацію про повну окупацію Новоолександрівки на Донеччині

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна