У росіян лише за день – мінус три танки, БМП-3 та МТ-ЛБ. 47 ОМБр зупинила масований штурм ворога під Авдіївкою. ВІДЕО

На Авдіївському напрямку воїни 47 окремої механізованої бригади Збройних сил вкотре зупинили масований наступ російських військ  із застосуванням танків та бойових машин піхоти.

Відповідні кадри опублікувала пресслужба бригади 9 травня.

“Окупанти не полишають спроб штурмувати в зоні відповідальності 47 ОМБр. Застосовують як бронетехніку, так і величезну кількість піхоти”, – розповіли в бригаді.

На оприлюднених кадрах видно переміщення чималої кількості російської техніки та влучні удари українських сил по ній.

Зокрема, на перших секундах відео можна побачити  переміщення двох ворожих БМП, захищених антидроновими “мангалами”, на одній з яких були встановлені засоби РЕБ. Одна з БМП під час руху підірвалася на міні або ж отримала пряме влучання артилерійського боєприпасу, після чого вцілілий десант покинув її.

Далі на відео показано як артилерія атакує ворожий гусеничний тягач МТ-ЛБ, який згодом добивають FPV-дрони.

Лише за один день було знищено три танки, БМП-3 та МТ-ЛБ. Це спільна робота операторів батальйону безпілотних систем Strike Drones Company, операторів дронів 2 мехбату Ignis Vindicta та артилеристів”, – заявили бійці 47 ОМБр.

Читайте також:
Екіпаж Bradley ракетою TOW знищив російський танк Т-80. ВІДЕО

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна