Харків і прилеглі населені пункти залишилися без цифрового ТБ через удар РФ по телевежі

Унаслідок ракетного удару російських військ по харківській телевежі 22 квітня у Харкові та прилеглих населених пунктах відсутній сигнал цифрового ефірного мовлення.

Про це зранку 23 квітня повідомив голова ОВА Олег Синєгубов.

“Загальна висота вежі до влучання — 250 метрів. Удар був на висоті близько 140 метрів. Пошкоджені технічні приміщення. Фахівці аналізують ступінь пошкодження телевізійного обладнання”, – розповів він.

Синєгубов зазначив, що харків’яни можуть підключити кабельне та супутникове ТБ. Радіо, інтернет та мобільний зв’язок працюють.

Контекст

Російські війська вдень 22 квітня завдали удар по обʼєкту телевізійної інфраструктури у Харкові. За попередніми даними, били ракетою Х-59. Унаслідок ракетного удару РФ у Харкові зламалася верхня частина телевежі. Очільник Харківської ОВА Олег Синєгубов зазначав, що у місті виникли перебої із сигналом цифрового телебачення. Він також заявив, що під час тривоги співробітники перебували в укритті, а тому вдалося уникнути людських жертв.

Читайте також:
РФ уночі випустила по Україні дві ракети “Іскандер-М” та 16 дронів

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.