Нас чекає досить важка ситуація, будуть проблеми з середини травня, – Буданов

Начальник ГУР Міноборони України генерал-лейтенант Кирило Буданов у свіжому інтерв’ю наголосив, що всі його прогнози базуються “на фактах, цифрах, документах”, і додав, що незабаром “нас чекає досить важка ситуація”.

Про це він сказав у інтерв’ю ВВС Україна, яке опубліковане у понеділок, 22 квітня.

“Нас чекає досить важка, за нашою оцінкою, ситуація найближчим часом. Але вона не катастрофічна, це теж треба розуміти. Армагеддон не відбудеться, як багато хто зараз починає казати. Але проблеми з середини травня будуть”, – каже Буданов.

Він додав, що йдеться також і про ситуацію на фронті.

“Це комплексний підхід, тому що росіяни будуть використовувати комплексний підхід. Вони проводять комплексну операцію. Не будемо ми про це з вами довго розмовляти, але це важкий період буде. Середина травня, початок червня”, – сказав керівник української розвідки.

На уточнення журналістки, чи йдеться також і про внутрішньо-політичну ситуацію, Буданов відповів:

“Мова про все”.

Читайте також:
“Одесі буде трошки легше зараз”: Буданов прокоментував збиття Ту-22М3

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна