Автор відомого YouTube-каналу Тайлер Андерсон мобілізувався до лав ЗСУ

Автор популярного YouTube-каналу про кіно Geek Journal Олексій Шкробинець, більше відомий як Тайлер Андерсон, мобілізувався до лав Збройних сил України.

Про це сам блогер повідомив у Telegram.

Олексій Шкробинець, більше відомий як Тайлер Андерсон

“Страшні втрати стались на ютубному фронті… бо як ви вже зрозуміли… я подався до лав ЗСУ!.. Останнє відео на цьому каналі було про персональну відповідальність і я своїм прикладом хочу показати, що її повинні брати всі. В тому чи іншому вигляді”, — написав він.

Також він зазначив, що всі мають працювати на перемогу України, інакше прямо допомагають ворогу.

“Я вважаю, якщо ви не працюєте на українську перемогу в будь-якому вигляді, то ви прямо допомагаєте ворогу. Тому дякую всім хто робить хоч щось. Якщо ви не готові йти до війська, то допомагайте війську. І чисто моя вам порада, якщо ви за останні два роки не ходили навіть на курси першої допомоги, то от вам сигнал нарешті піти”, — зазначив Шкробинець.

Окрім цього, блогер наголосив, що нових відео на його каналі найближчим часом не буде або ж вони будуть дуже нерегулярними.

Довідка

YouTube-канал GeekJournal — україномовний канал, заснований 2012 року. Спеціалізується на оглядах українського і світового кіно, серіалів, телешоу, реклами тощо.

Станом на 21 квітня 2024 року на нього підписано 364 тис. користувачів. Відео набирають від кількох десятків тисяч до мільйона переглядів.

GeekJournal входить до списку 10 україномовних каналів з найбільшою кількістю платних підписок на міжнародній платформі Patreon.

Читайте також:
Письменник і перекладач Остап Українець мобілізувався до лав ЗСУ

 

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.