Україна отримала 18 модульних мостів американської компанії Acrow

Державне агентство відновлення та розвитку інфраструктури отримало 18 комплектів модульних мостів виробництва американської Acrow Corporation of America у межах проєкту “Відновлення критично важливої логістичної інфраструктури та мережевого сполучення (RELINC)”. Він був ініційований Україною та Світовим банком.

Про це 19 квітня повідомляє Міністерство розвитку громад, територій та інфраструктури України.

Закупку в межах проєкту RELINC здійснило Управління ООН з обслуговування проєктів. Загальна вартість контракту – 23,3 млн доларів. Уся партія – 18 комплектів – вже в Україні, уточнили в міністерстві.

Постачальник модульних мостових систем Acrow Corporation of America також подарував Агентству окремий контейнер із обладнанням для встановлення мостів – домкратами та деформаційними швами.

Модульні мости дають можливість швидко відновлювати транспортне сполучення там, де постійні інженерні споруди зруйновані чи пошкоджені внаслідок бойових дій, а також забезпечувати логістику товарів та вантажів.

Читайте також:
Нідерланди виділяють понад €200 млн на ППО та снаряди для України

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.