У Дніпрі з-під завалів багатоповерхівки дістали тіло загиблої жінки. ФОТО,ВІДЕО

У Дніпрі рятувальники деблокували з-під завалів багатоповерхівки тіло загиблої жінки.

Про це повідомила Державна служба з надзвичайних ситуацій.

Відтак уточнена загальна кількість жертв у Дніпропетровській області.

“Загалом, за попередньою інформацією, загинуло 7 осіб, серед яких 2 дитини. Ще 34 людини постраждали, у тому числі 1 дитина”, – таку інформацію у відомстві опублікували о 16:16.

Аварійно-рятувальні роботи тривають.

Що передувало

Уночі 19 квітня російські війська завдали удару по населених пунктах Дніпропетровської області, під обстрілом опинився й обласний центр. За даними голови ОВА, загалом ворог атакував Дніпропетровщину щонайменше 11 ракетами – 2 з них летіли на область вночі і одразу 9 – вранці. Частину ворожих цілей збили Сили ППО.

У Дніпрі внаслідок влучання спалахнула пожежа у п’ятиповерхівці, також пошкоджено два інфраструктурні об’єкти. Окупанти також поцілили в будівлю автовокзалу, внаслідок чого понівечено понад пів сотні пасажирських автобусів та десятки автівок.

Крім того, ворог бив й по залізничній інфраструктурі, серед постраждалих і жертв є співробітники “Укрзалізниці”.

У Синельниковому частково зруйновано 4 приватні будинки, ще 8 – пошкоджені, загинуло двоє дітей віком 8 та 14 років. Ще шестеро постраждали.

Пошкоджені зо три десятки приватних будинків. 4 практично зруйновані. Було кілька пожеж, які вже загасили. На місці працюють всі служби.

У Павлограді пошкоджена адмінбудівля.

Читайте також:
Шестирічного хлопчика вдалося реанімувати: у Дніпропетровській ОВА уточнили кількість жертв внаслідок масованого удару по Синельниковому

 

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна