В окупованому Старобільську ліквідували колаборанта, – ЗМІ

В окупованому Старобільську Луганської області 1 квітня спрацював саморобний вибуховий пристрій, закладений у автівку місцевого колаборанта Валерія Чайки. За попередньою інформацією, колаборант загинув.

Про це повідомили у понеділок, 1 квітня, низка телеграм-каналів.

“Старобільськ. Повідомляють, що внаслідок вибуху загинув Чайка Валерій Григорович (зрадник України та посібник терористів). При спробі від’їхати від будинку творчості, де він працював останнім часом, його автомобіль вибухнув”, – пише ТГ-канал “Трикутник”.

Ліквідацію колаборанта Валерія Чайки у Старобільську 1 квітня підтвердив окупаційний голова “муніципального утворення Старобільський муніципальний округ” Володимир Чернєв, передає “Остров”.

“1 квітня 2024 року о 13:30 біля Старобільського факультету-філії ФДБОУ ВО (ЛДПУ) був здійснений підрив машини. Внаслідок події загинув заступник керівника ГУ ДНР “Центр з обслуговування освітніх організацій” Чайка Валерій Григорович”, – написав Чернєв.

Перераховуючи “заслуги” Чайки, який до 2014 року був українським держслужбовцем і обіймав посаду заступника голови Старобільської райадміністрації, Чернєв наголосив, що зрадник “стояв біля витоків становлення Старобільська після звільнення від українських бандформувань”.

“Закликаю громадян бути пильними”, – написав також Чернєв і повідомив, що подією займаються представники слідкому РФ.

Читайте також:
Розгорнув польову кухню для “кадирівців” під час боїв за Миколаїв: у Хмельницькому затримали колаборанта-переселенця

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна