Нова традиція захисників: понад півсотні підрозділів встановили свої прапори біля стели “Оріхівський район”. ВІДЕО

Військові частини та підрозділи, які виконують бойові завдання на Запорізькому (Оріхівському) напрямку, започаткували нову традицію. Їхні представники встановлюють свої прапори біля стели на в’їзді в Оріхівський район Запорізької області.

Як передає “Новинарня“, таким чином біля стели “Оріхівський район” зібралося вже майже 60 знамен.

Черговим військовим з’єднанням, яке розмістило свою символіку біля стели, стала 1-ша танкова бригада ЗСУ.

“Бойові стяги 1 окремої танкової Сіверської бригади та 1 танкового батальйону зайняли почесне місце серед прапорів інших підрозділів ЗСУ поблизу Оріхівського району.

Ми доклали багато зусиль для захисту цього регіону і зараз продовжуємо його боронити. Перш за все, стяги “сталевих” тут – це пам’ять про наших побратимів, які поклали тут життя. А також це – наша обіцянка здолати супротивника та повернути мир і безпеку на українську землю”, – ідеться в підписі до відео на фейсбук-сторінці бригади.

“Це місце – один із символів єдності та потужності українських бойових бригад та батальйонів”, – додала пресслужба 1 отбр.

Читайте також:
У ВР – нова традиція. Під час виконання гімну нардепи триматимуть прапори бойових підрозділів


〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна