Зеленський хоче звільнити ще одного заступника Єрмака, — ЗМІ. ДОПОВНЕНО

доповнено

Президент України Володимир Зеленський хоче звільнити ще одного заступника керівника Офісу президента Андрія Єрмака — Андрія Сибігу.

Про це в суботу, 30 березня повідомляє видання NV з посиланням на власні джерела на Банковій.

Як повідомило джерело, Андрій Сибіга, який зараз відповідає за дипломатичний напрям роботи Офісу президента, після звільнення також займатиметься дипломатичною роботою.

Як повідомляє “Українська правда” з посиланням на власні джерела, Сигіба  може стати заступником міністра закордонних справ. В Офісі президента його планують замінити  чинним заступником глави МЗС — Миколою Точицьким.

Як писала “Новинарняраніше, 29 березня Володимир Зеленський звільнив двох заступників керівника офісу президента — Андрія Смирнова та Олексія Дніпрова. Відповідні укази №205/2024 та №203/2024 з’явилися на сайті глави держави.

Причини звільнення нині невідомі. Водночас Зеленський призначив нових заступниць Андрія Єрмака. Ними стали Ірина Мудра та Олена Ковальська.

Читайте також:
Зеленський звільнив свого першого помічника Шефіра та кількох радників

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна