Над Дніпропетровщиною знищено 24 ворожі цілі: є пошкодження, серед постраждалих – 5-річна дівчинка

Загалом протягом ночі та під ранок 29 березня сили ППО знищили над Дніпропетровщиною 12 безпілотників та 12 ракет. Працювали оборонці неба у Дніпровському, Криворізькому, Павлоградському, Новомосковському та Кам’янському районах. Є поранені та пошкодження енергетичної інфраструктури.

Про це заявив глава Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак.

В області пошкоджено декілька енергетичних об’єктів – у Дніпровському,  Криворізькому та Кам’янському районах. На одному з них постраждав чоловік. Йому надали необхідну медичну допомогу.

У Кам’янському, де ворог потрощив дачний кооператив, ще п’ятеро поранених. Серед них –  5-річна дівчинка. Дитині надали меддопомогу, лікуватиметься амбулаторно. Як і жінки 19 та 47 років. А двоє чоловіків, 36 та 47 років, госпіталізовані, один з них – “важкий”.

Зруйновані 3 дачні будинки, ще 4 – пошкоджені. Понівечено автомобілі.

Через атаку на Нікополь, що сталася надвечір 28 березня, пошкоджено санаторій, 3 приватні будинки та господарські споруди. Уночі росіяни вдарили по Марганецькій громаді і Нікополю. Унаслідок атаки знищено магазин, пошкоджено павільйон з ремонту одягу. Люди не постраждали.

Читайте також:
Через нічну атаку росіян пошкоджено теплові та гідроелектростанції в центральному та західному регіонах

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна