Мінагрополітики розповіло про шестигодинні перемовини з поляками щодо розблокування кордону

Попередні варіанти рішення щодо розблокування кордону будуть озвучені незабаром. Однак для остаточного врегулювання це питання потребує додаткового часу.

Про це заявив міністр агрополітики України Микола Сольський, підбиваючи підсумки переговорів у тристоронньому форматі “Україна-Польща-Євросоюз”, на яких обговорювались питання розблокування кордону та пошуку спільних позицій для вирішення кризи.

Зазначається, що перемовини тривали понад 6 годин.

“Це була складна, але відверта розмова між міністерствами та асоціаціями. Дякую кожному з партнерів за особисте залучення в процес пошуку рішень” – додав Сольський.

У Мінагрополітики нагадали, що протести польських фермерів розпочалися з 9 лютого. Відтоді Міністерство агрополітики постійно працює над пошуком рішень на національному та міжнародному рівнях.

Читайте також:
Шмигаль прибув у Варшаву, щоб обговорити з Туском блокаду на кордоні, і не тільки

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна