Зеленський зреагував на балістичний удар по Києву

Президент України Володимир Зеленський на тлі ранкової російської балістичної атаки на Київ закликав партнерів посилити українську протиповітряну оборону.

Про це він написав у соцмережах у понеділок, 25 березня.

“Російські терористи завдали удару по столиці балістичними ракетами. На жаль, є пошкодження у будинках у звичайній міській забудові. На цей час відомо про п’ятьох постраждалих. Триває розбір завалів”, – написав президент у телеграмі.

“Ми не втомлюємося повторювати, що Україні потрібно більше ППО. Це безпека для наших міст і збережені людські життя”, – зазначив він.

Зеленський також подякував рятувальникам Державної служби з надзвичайних ситуацій, поліції, комунальникам, які цього ранку ліквідовують наслідки російської атаки проти Києва.

Як писала “Новинарня“, вранці 25 березня в Києві прозвучала тривога і одразу за нею вибухи. Столична влада повідомила про ракетну атаку, внаслідок якої уламки впали у Печерському, Солом’янському та Дніпровському районах, є дані про пошкодження триповерхового будинку в Печерському районі.

Читайте також:
Удар по Києву: зруйновано частину художньої академії імені Бойчука

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна